Ota yhteyttä!

Kysy ja kommentoi rohkeasti valmennuksesta tai pyydä tarjousta luennosta klubillesi

Taru Hermunen-Kuusela

Matkapuhelin: 050 337 6564

Sähköpostiosoite: taru (at) golfhuoltamo.com

Golfhuoltamon koti löytyy Espoosta, jossa myös mahdollisuus valmennuksille tilaisuuksille viikonloppuisin.

Mukaan tiimiin tai tueksi?

Haluatko Golfhuoltamon tiimiin kirjoittamaan, kouluttamaan tai tarjoamaan palveluitasi yhteistyökumppanina?

Golfhuoltamo kehittyy ja kasvaa, ja etsin vahvistuksia Golfhuoltamon tiimiin. Tarjoa rohkeasti itseäsi, osaamistasi tai rahasäkkiäsi!

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Golfhuoltamon palvelut

Oma polkusi parempiin lyönteihin sekä kurssit ja luennot >>

 

Taru Hermunen-Kuusela | Golfhuoltamo.com

Taru valmentajana

Olen keväästä 2013 alkaen valmentanut ja kouluttanut jo satoja suomalaisgolfaajia klubeilla ja tilaisuuksissa sekä suosittujen verkkovalmennustensa kautta. Lisäksi olen on valmentanut yksittäisiä pelaajia myös henkilökohtaisesti niin tapaamisilla kuin etänä skypen kauttakin. Ohjauksessa on golfaajien lisäksi ollut myös muiden lajien kilpaurheilijoita.

Kokenut coaching-ammattilainen ja golfpsykologian asiantuntija

Olen kokenut coaching-ammattilainen sekä ikuinen ideoija, kehittäjäpersoona ja fiilistelijä, jonka vahvuutena on loogisen järjellisen ajattelun yhdistäminen tunnekokemusten tavoittamiseen. Olen innostunut digipalveluiden kehittäjä, ja haluan aina tutkia muutosten mahdollisuuksia.

Koulutukseltani olen Filosofian maisteri (2014) pääaineenani suunnittelumaantiede, ja ennen coaching-uraani ehdin hankkia vuosien vahvan kokemuksen projekti- ja konsultointitehtävistä kansainvälisten kehitysyhteistyöhankkeiden parisaa. Tällä hetkellä työskentelen golfaiheiden lisäksi uravalmentajana ja konsulttina uudelleentyöllistymis- ja yritysten muutospalveluiden parissa.

Coaching-osaamiseni perustuu paitsi jo yli viiden vuoden käytännön kokemukseen, LCF Life Coach -ammattitutkintoon (2012) sekä sen päälle suoritettuihin valmentajan pedagogisten taitojen ja positiivisen psykologian lisäopintoihin.

Golfpsykologian alalta olen suorittanut Iso-Britannian ja Irlannin sekä Euroopan PGA:n hyväksymän ja suositteleman golfpsykologisen valmentajan sertifikaatin - The Golf Psychology Coaching Certificate.

Taru golfaajana ja golfvaikuttajana

Golfaajana olen harrastajapelaaja. Pelaaminen on minulle tällä hetkellä ennen kaikkea aikaa itselle ja paikka saada ajatukset irti kaikesta muusta - työstä, perheestä, ylimääräisistä ajatuksista. Golfin parissa työskentelyyn suhtaudun silti intohimoisesti. Ilokseni olen omalla yhden naisen panoksellani saanut raivattua mielenhallinnalle ja henkiselle valmennukselle jatkuvasti enemmän palstatilaa niin verkossa kuin printtimediassakin.

Taru golfkirjoittajana ja kirjailijana

Kirjoitan säännöllisesti paitsi Golfhuoltamon blogiin, myös esim. kolumnistina SKGY Honour-lehteen.

Lisäksi ajatuksistani on kirjoitettu myös FORE! ja Anna Golf -lehdissä. Vuonna 2016 toimin myös Gogolf-blogistina palstallani ”Korvien välinen väylä”.

Kynäilystäni on tähän mennessä syntynyt 2 julkaistua kirjaa:

Golfhuoltamon johtaja Taru Hermunen-Kuusela