“Tunsin olevani ammattitaitoisissa käsissä.

Parasta oli [Mieli mukana -verkko]kurssin johdonmukaisuus ja heti käytäntöön sopivat harjoitukset. Sisäistin ja opin jo käytännössäkin, miltä tuntuu, kun saan itsestään irti sen minkä tiedän osaavani. Ja miten mukavaa on kun epäonnistumisen jälkeen osaan jättää sen nopeasti taakseni.

On huima kokemus kun ensimmäiset onnistumiset tulevat ja tapahtuu juuri se mihin keskittyy. Ensimmäisiä pidin sattumana mutta sitten jonkun pitkän putin kolahdettua reikään lausahdin aivan spontaanisti: “Taru on noita”, siis positiivisessa mielessä. Sittemmin olen ymmärtänyt, että itsellänikin on osuutta asiaan 🙂 – mieleni on mukana. Kiitos vielä kerran.”

– Olli J.

Parasta oli johdonmukaisuus

“Kannattaa ehdottomasti osallistua [Mieli mukana -verkko]kurssille. Kurssi avaa silmät huomaamaan sellaisia asioita joita ei kertakaikkiaan tule ikinä ajatelleeksi (ainakaan golfkentällä). Kurssilla huomaa, että lähes kaikilla golfareilla on samantyyppisiä vaikeuksia ja tältä kurssilta saa apua moneen ongelmaan.

Hienoa, että oppii ajattelemaan golfia eri tavalla, eikä vaan taaperra aina kierroksia samalla fontilla. Kurssilta saa rohkeutta ja itsevarmuutta.

Kiitoksia Tarulle, olet todella innostava ja osaat antaa palautteen positiivisesti niin että siitä tulee hyvä mieli, kiitooooos!”

– Merja S, hcp 18

Kannattaa osallistua verkkokurssille

“Ehdottomasti osallistumisen arvoinen kurssi. Minun apinani toki tipahti selästäni jo Tarun artikkelien lukemisen jälkeen, mutta kurssi vai vahvisti paremman tyypin istahtamista olkapäälleni 🙂

Parasta Mieli mukana -verkkokurssissa on monipuolisuus ja runsas materiaali. Meni luihin ja ytimiin. Hyödyllisintä minulle oli omien ajatusten hallinnoimisen opettelu. Tavoitteiden selkeä maalaaminen.”

– Kaisa Häyrynen, Aloha, hcp 12,9

Parempi tyyppi olkapäällesi

“Parasta olivat konkreettiset tehtävät jokaisesta asiakokonaisuudesta. Ne auttoivat hahmottamaan, miten voimakkaasti ajatukset ja tunteet ohjaavat toimintaamme.”


”Kurssi on hyvin johdonmukaisesti pistänyt ajattelemaan ja miettimään keinoja, joilla peli-ilo saadaan palautettua, vaikka kaikki ei menekään läheskään omien tahtojen ja tuntemusten mukaan.”


”Olen oppinut hyväksymään erilaiset tilanteet uusina mahdollisuuksina. “Ei niin hyvä” lyönti voi kuitenkin olla ihan pelattavissa, eikä heti menetetty, niin kuin usein aikaisemmin ajattelin.”


”Harjoitukset ovat olleet hyviä ja helposti sovellettavia.”


”Olen luonut itsestäni kuvan joka kertoo päättäväisyydestä, itseluottamuksesta, oman toimintani hallitsemisen tunteesta ja tavoite kirkkaana mielessä toteutan loppuun asti sen mielikuvan jonka olen tilanteesta luonut. On suuri ero välinpitämättömän ja masentuneen ja uuden päämäärätietoisen minän välillä.”


”Kurssin aiheet ovat olleet mahtavan käytännönläheisiä!”


”Ehdottomasti tärkein oivallus on, että “minä pystyn parempaan”! Olen itse pelannut tasoitukseni olemassa olevalle tasolle – siis on täysin mahdollista pelata vähintään pariin! Aiemmin aina hoin itselleni, ettei tästä tule mitään mutta ne ajat ovat ohi. Olen myöskin oppinut keskittymään ja suunnittelemaan lyöntiäni. Tänään pelasin kilpailun vieraskentällä, kentällä jota pidetään tosi vaikeana. Pohdin jokaista lyöntiä, ja pelasin paremmin kuin koskaan tuolla kentällä.”


”Lyöntien onnistuminen ja peli ilo on erittäin paljon fiiliksestä kiinni. Sitä fiilistä voi helposti korjata manuaalisesti, näillä kurssilla käytyjen ohjeiden mukaisesti. Tiedän osaavani pelata, mutta negatiivinen ajattelu on heikentänyt suorituksiani. Tällä kaudella siihen tulee muutos! Alan nauttia ja onnistua paremmin.”

Kokemuksia 2016 Mieli mukana -verkkokurssilta